Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Pdb-Bloggen

Pdb sätter människor, idéer och organisationer i rörelse genom verksamhetsutvecklande IT-lösningar. Här skriver vi om den typen av problem vi kan lösa, om intressanta händelser i IT-världen och om hur det är att jobba på Pdb. Välkommen!

RSS

Arkiv February 2019

Ny på Pdb | Patrik Ljungvall, utvecklare

Ny på Pdb | Patrik Ljungvall, utvecklare
"Det finns en möjlighet att ge sig ut i det okända - att få chansen att utvecklas" säger Patrik Ljungvall, ny in på Pdb=Orango som utvecklare, arkitekt, scrum master och inte minst - ny utmanare i cykelgruppen

Läs mer

Alla hjältar bär inte mantel

Alla hjältar bär inte mantel
I en supermodern och samtidigt anrik verksamhet jobbar några av Pdb:s hjältar oförtröttligt för att skapa värde för kundens globala affär. De är del av ett kompetenscenter kring bolagets affärssystem vilket innebär internationellt utbyte och affärskritiska projekt. Den vanligaste fördomen är att deras jobb är tråkigt och tekniken gammal. Tillåt oss småle...

Läs mer

5 sätt att skapa en friktionsfri och mer effektiv B2B e-handel

5 sätt att skapa en friktionsfri och mer effektiv B2B e-handel
Jag tror att vinnarna i B2B e-handel är de som förstår hur de ska tillfredsställa de mänskliga faktorer och behov som gör att deras kunder köper. Här presenterar jag fem punkter som hjälper dig att sätta din kund i fokus och skapa en effektiv och användarvänlig digital försäljning för din B2B-verksamhet.

Läs mer

Ladda fler