Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Pdb-Bloggen

Pdb sätter människor, idéer och organisationer i rörelse genom verksamhetsutvecklande IT-lösningar. Här skriver vi om den typen av problem vi kan lösa, om intressanta händelser i IT-världen och om hur det är att jobba på Pdb. Välkommen!

RSS

Arkiv March 2019

Umbraco 8 the friendly CMS - Framtidens CMS!

Umbraco 8 the friendly CMS - Framtidens CMS!
Ledordet för Umbraco är "enklare genom varje uppdatering". Enklare att växa, enklare att redigera, enklare att publicera - enklare att använda, enklare att njuta av. Jag listar här tre heta features i den senaste versionen av Umbraco.

Läs mer

Ny på Pdb | Peter Johansson, BI-konsult

Ny på Pdb | Peter Johansson, BI-konsult
Peter Johansson är ny in på Pdb=Orango-kontoret i Växjö men har redan samarbetat med Pdb i flera år, då på kundsidan hos Postnord TPL.

Läs mer

Så här lyckas du med ditt Competence Center

Så här lyckas du med ditt Competence Center
Många bolag behöver hjälp att driva affärskritiska system och processer. Lösningen för många av dem är att skapa ett Competence Center eller Center of Excellence. Det kan tyckas att jag talar i egen sak (och det gör jag ju!) men jag rekommenderar att bygga ditt kompetenscenter tillsammans med en partner och se till att dra nytta av den best practice som finns.

Läs mer

Ladda fler