Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Pdb-Bloggen

Pdb sätter människor, idéer och organisationer i rörelse genom verksamhetsutvecklande IT-lösningar. Här skriver vi om den typen av problem vi kan lösa, om intressanta händelser i IT-världen och om hur det är att jobba på Pdb. Välkommen!

RSS

Ny på Pdb | Anna-Karin Sandstedt, affärsområdeschef Consulting

Ny på Pdb | Anna-Karin Sandstedt, affärsområdeschef Consulting

Pdb välkomnar en ny chef för affärsområdet Consulting: Jönköpingsbördiga Anna-Karin Sandstedt som tidigare jobbat på Evry och Tieto Forest. Nu ska hon jobba med att bredda och utveckla erbjudandet Consulting med fokus på rekrytering, sälj och kundansvar.


Anna-Karin är utbildad dataekonom och hann programmera i några år innan hon klev över till teamledare, kundansvarig och konsultchefroller. Först på SYSteam/Evry, därefter på Imano/Tieto Forest.

- Jag har jobbat i IT-branschen i snart 30 år och har varit del av många roliga projekt. Under några år jobbade jag med mobila tillämpningar, när mobilitet ännu inte var så självklart som idag. Vi skulle effektivisera en kontrollprocess och öka kvaliteten i alla faser med hjälp av en projektorganisation från flera leverantörer. Användarna var spridda över landet och alla hade inte särskilt hög IT-vana. Det var slitsamma men roliga år, alla deltagare var fantastiska och jag minns det med värme.

Som affärsområdeschef för Consulting på Pdb kommer Anna-Karin fokusera på sälj, kundansvar och rekrytering för ett av Pdb:s största och snabbast växande team. En utmaning som hon ser fram emot.

- Jag tycker om att bygga relationer på starka grundvärderingar där båda parter är vinnare. Kunder, medarbetare eller samarbetspartners – allt handlar om mellanmänskliga relationer. Rekrytering är en utmaning i den här branschen, det tycker jag är roligt! En bra rekrytering är som att vinna guldmedalj varje gång. Mina medarbetare är min kunskapsbank, de lär mig så mycket.

Eftersom Anna-Karin jobbat länge i IT-branschen i Jönköping har hon alltid känt till Pdb och följt företaget på håll. Rekryteringskampanjen ”Tove Wintz” var en bidragande faktor till jobbytet.

- Rekryteringskampanjen var i världsklass! De senaste åren har jag dessutom uppmärksammat den positiva förändringen hos Pdb och förstått vilket kompetent gäng medarbetare det är. Lösningar och tjänster ligger i framkant på marknaden. Den resan vill jag vara med och bidra på. 

  • Namn: Anna-Karin Sandstedt
  • Ålder: 49 år
  • Roll på Pdb: Ny affärsområdeschef för Consulting
  • Bor: I eget hyreshus på söder i Huskvarna
  • Familj: Sambo, barn och bonusbarn
  • Intresse: Hästar, djur och natur, projekt som kryddar och inspirerar i vardagen

Kommentarer