Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Pdb-Bloggen

Pdb sätter människor, idéer och organisationer i rörelse genom verksamhetsutvecklande IT-lösningar. Här skriver vi om den typen av problem vi kan lösa, om intressanta händelser i IT-världen och om hur det är att jobba på Pdb. Välkommen!

RSS

Ny på Pdb | Anna Törnblad, projektledare

Ny på Pdb | Anna Törnblad, projektledare

Anna Törnblad är ekonomen som halkade in på IT-spåret. Via Jordbruksverket, CPT Nordic och Tieto Forrest har hon nu kommit till Pdb där hon ska jobba som projektledare.

Anna hann jobba som beställare, teamledare, kravanalytiker och verksamhetsansvarig innan hon tog klivet över till projektledare. En roll hon uppskattar särskilt mycket då hon tillsammans med kunden kan hjälpa till att utveckla både arbetssätt och IT-system.

"Ett av mina senaste uppdrag var att projektleda framtagandet av en webbshop. Uppdraget växte dock och omfattade till slut även interna beställningar, integration mot interna produktionssystem och digitalisering av distributionsplaneringen. Denna typ av uppdrag tycker jag är fantastiskt roliga!"

Det första uppdraget på Pdb blir på Alfa Quality Moving (AQM) som håller på att förnya och förändra sitt verksamhetssystem.

"Jag kommer tillsammans med Pdb-kollegan Jan Olsson jobba med ledning och styrning på olika nivåer. Jan kommer jobba på en mer strategisk nivår medan jag hjälper AQM i deras operativa arbete. Jag trivs verkligen med att jobba nära kunden."

Att Pdb är ett litet, lokalt företag lockade Anna.

"Litet är ju förstås relativt men min tidigare arbetsplats hade 13.000 anställda. Jag gillar det mindre företaget där man är delaktig, jobbar tillsammans och känner sina kollegor. Jag ser fram emot att utvecklas i en ny miljö tillsammans med kollegor som verkligen känner stolthet över den nytta de levererar till kund. Det är då det blir roligt att bidra!"

 

  • Namn: Anna Törnblad
  • Ålder: 44
  • Bor: På Torpshagar i Bankeryd
  • Familj: Sambo Pär, två söner Anton och Oscar. Anton är 6 och Oscar är 4.
  • Fritid: Mångsysslare som inte är riktigt bra på något. Gillar laga mat och äta god mat. Tränar när jag hinner och älskar åka skidor både på längden och tvären. Kopplar av med att arbeta med lera och läsa böcker.
  • Roll på Pdb: Projektledare

Kommentarer