Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Pdb-Bloggen

Pdb sätter människor, idéer och organisationer i rörelse genom verksamhetsutvecklande IT-lösningar. Här skriver vi om den typen av problem vi kan lösa, om intressanta händelser i IT-världen och om hur det är att jobba på Pdb. Välkommen!

RSS

Ge din syn på digital handel business to business

Ge din syn på digital handel business to business

Förra året gjorde Litium en första studie på temat digital handel B2B. Mina reflektioner på den rapporten, svensk B2B-handel, skrev jag om för inte så länge sedan.

Jag lyfte fram tre punkter:

  1. Invanda arbetssätt största utmaningen
  2. Översätta komplexiteten i B2B
  3. Dedikerad e-handelsansvarig

Läs gärna den bloggposten här.

Nu är det dags att göra en uppföljande undersökning. Handeln mellan företag via nätet är en internationellt växande trend. Som partner till Litium, vill vi såklart att även du är med i årets upplaga av studien "Svensk B2B-handel" - om drivkrafterna och utmaningarna med digital handel business-to-business (B2B).

Har du tio minuter att avsätta är Litium, som gör studien i samarbete med Svensk Digital Handel, intresserade av dina tankar och erfarenheter om digital handel B2B. Ditt företag behöver idag inte sälja via nätet, eller ha några planer för det, utan det är dina tankar och reflektioner kring digital handel mellan företag som är intressanta.

Alla som svarar på enkäten får rapporten med studiens slutresultat, Svensk B2B-handel 2017. Som tack skänker Litium även 50 kr till Alzheimerfonden för varje svar de får in.

Klicka på länken nedan för att komma till enkäten:

https://actiondialog.se/?300000424start 

(Skulle det inte gå att klicka på länken, kan du klistra in den i din webbläsare)

Du kan besvara enkäten direkt i datorn, på din smartphone eller surfplatta. Dina svar behandlas konfidentiellt.


Kommentarer