Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Pdb-Bloggen

Pdb sätter människor, idéer och organisationer i rörelse genom verksamhetsutvecklande IT-lösningar. Här skriver vi om den typen av problem vi kan lösa, om intressanta händelser i IT-världen och om hur det är att jobba på Pdb. Välkommen!

RSS

Nyheter i Episerver hösten 2017

Nyheter i Episerver hösten 2017

Det händer mycket på Episerver-plattformen. Du som ligger i Episerver Digital Experience Cloud är alltid uppdaterad. Kör du on-premise ska du prata med din partner om att sätta en uppdateringsplan så du inte halkar för långt efter i uppdateringscykeln. Glöm inte att be din partner att gå igenom nyheter med dig och vad som kan passa i din organisation och hur ni arbetar.

Här är några av nyheterna i de senaste uppdateringarna som jag tycker är mest intressanta för dig som jobbar med webb och e-handel.

A/B-test
Episerver har bra funktioner för att A/B-testa innehåll inbyggt med ett tillägg. Det har kontinuerligt uppdaterats under hösten med nya KPI:er. Om du inte A/B-testar ditt innehåll idag är det dags att börja nu. Då kan du ta beslut baserat på fakta istället för magkänsla. Läs mer om A/B-test här!

Personalisering
Episerver är en kompetent personaliseringsplattform för både webbplatser med och utan e-handel.

Med Episerver Advance kan du få automatiskt individualiserade landningssidor, innehållslistningar och startsidor för att minska din bounce-rate.

Med Episerver Perform får du e-handelspersonalisering med optimerade kategorilistningar och produktrekommendationer på din Commerce-installation.

Även EpiFind har fått ta del av kraften i personalisering med beteendeboostning, guidad sök och filtrering.

Mycket mer hos Episerver
Hos Episerver kan du läsa om alla detaljer och de små uppdateringarna som kanske kommer att underlätta livet för dig som redaktör. Eller så hör du av dig till mig, så berättar jag mer.


Kommentarer