Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Pdb-Bloggen

Pdb sätter människor, idéer och organisationer i rörelse genom verksamhetsutvecklande IT-lösningar. Här skriver vi om den typen av problem vi kan lösa, om intressanta händelser i IT-världen och om hur det är att jobba på Pdb. Välkommen!

RSS

Ny på Pdb | Karl Wall, integrationsutvecklare

Ny på Pdb | Karl Wall, integrationsutvecklare

Karl Wall är nyutexaminerad högskoleingenjör i mjukvaruutveckling och mobila plattformar på Jönköping University. Nu kliver han in i arbetslivet som junior utvecklare i Integrations-teamet på Pdb.

Åren på högskolan har varit givande och roliga och Pdb kom in i bilden redan under studieåren.

"Pdb har varit väldigt synliga under mina år på högskolan. Jag har träffat dem på karriärsdagar och det har gjort att jag alltid haft en tanke på dem när jag funderade på jobb efter studierna. Jag fick intrycket att de var ett härligt gäng! Jag fick också ett vykort från den mystiska Tove Wintz vilket visade sig vara en rekryteringskampanj för Pdb. När jag senare fick ett utskick om att de sökte en junior integrationsutvecklare så var det perfekt läge för mig att söka."

 

Nu blir det integrationsteamet för hela slanten och som utvecklare inom integration jobbar Karl med de senaste teknikerna inom molntjänster och integrationslösningar.

"Integration är en viktig del i samhället som gör att alla dagliga tjänster vi använder fungerar och att all information hamnar på rätt destination. I takt med att tekniken går framåt flyttar allt fler delar av sin organisation till molnet."

 

  • Namn: Karl Wall
  • Ålder: 23
  • Bor: Kommer från Mjölby, bor i Jönköping
  • Familj: Mamma, pappa, storasyster
  • Fritid: Dansa bugg, träna, spel, gå på bio och umgås med vänner.
  • Roll på Pdb: Juniorutvecklare i Integrationsteamet
  • Ser fram emot: Att sätta mina kunskaper på prov och visa vad jag går för. Mina tre år på högskolan var grunden till vad jag hoppas kommer bli en spännande och rolig karriär som sträcker sig många år framåt!  

 

Vi söker fler integrationsutvecklare - kolla här!


Kommentarer