Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Pdb-Bloggen

Pdb sätter människor, idéer och organisationer i rörelse genom verksamhetsutvecklande IT-lösningar. Här skriver vi om den typen av problem vi kan lösa, om intressanta händelser i IT-världen och om hur det är att jobba på Pdb. Välkommen!

RSS

VD-snack | Surfing Forward in i sommaren

VD-snack | Surfing Forward in i sommaren

Vilket 2018 vi har haft hittills! Pdb har haft en rolig vår med spännande projekt, nya kunder och nya kollegor. Vi befinner oss verkligen ständigt i rörelse, framåt förstås.

 

 

Och våra kunder vittnar om samma sak - vi sätter affärer i rörelse med hjälp av våra IT-lösningar. Vi är tacksamma för förtroendet och ser fram emot fortsatta utmaningar.

 

 

Nu är sommaren här och vi glider in i den där återhämtande semesterperioden som gör oss så gott. På Pdb glider vi dessutom på SUP-brädor numera! Vi invigde våra fina brädor på Vättern för några veckor sedan, bilderna är från vår sommarfest. Vill du låna SUP-bräda vid något tillfälle? Hör av dig till mig!

 

 

Efter sommaren väntar ett nytt äventyr för Pdb. I september öppnar vi kontor i Växjö! Mer om det kan du läsa här. Om du vill veta mer om hur vi surfar vidare på vår framgångsvåg tillsammans, kontakta mig.

 

 

Skulle du vilja bli A Byte of Pdb? Vi söker alltid fler kollegor, inte minst till det nya kontoret i Växjö. Kolla in våra lediga tjänster här!

Ha en underbar sommar!

 


Stefan Selvander är Pdb:s VD, cykelfantast och hårdrockare (även om det sistnämnda är gamla meriter). 


Kommentarer