Antingen stödjer din webbläsare inte javascript, eller är javascript inaktiverat. Denna webbplats fungerar bäst om du aktiverar javascript.

Pdb-Bloggen

Pdb sätter människor, idéer och organisationer i rörelse genom verksamhetsutvecklande IT-lösningar. Här skriver vi om den typen av problem vi kan lösa, om intressanta händelser i IT-världen och om hur det är att jobba på Pdb. Välkommen!

RSS

VD-snack | Rekordår för Pdb

VD-snack | Rekordår för Pdb

2017 går mot sitt slut och jag blickar tillbaka på året som gått som ett fantastiskt positivt år för Pdb. Det är i flera avseenden ett rekordår! Verksamheten har en tillväxt på 25% men samtidigt en mycket sund och långsiktig lönsamhetsnivå. Vi har hög kompetens inom områden som är mycket efterfrågade hos våra kunder, detta gynnar oss förstås.

Vi driver digitalisering...

Våra kunder står inför stora förändring. Bland annat med tanke på den omvälvande digitalisering som sker. Vi ligger långt fram inom flera områden som under senaste tiden haft en explosiv utveckling. Jag tänker bland annat på Machine Learning, där vi deltar i ett omfattande forskningsprojekt tillsammans med JU. Jag tänker också på den e-handelstrend som råder, inte minst inom B2B-segmentet.

Så Pdb är verkligen en långsiktig och högkvalificerad partner för våra kunder. Samtidigt anses vi vara en attraktiv arbetsgivare och lyckas därför rekrytera toppkompetens på en extremt tuff marknad. (Här kan du läsa presentationer på de som börjat jobba hos oss under 2017)

...är en engagerad arbetsgivare...

Vi lägger stort värde i att vara en engagerad arbetsgivare som kontinuerligt skapar spännande utmaningar för våra anställda. Då är det särskilt roligt att läsa rapporten från vår senaste medarbetarenkät. Trots att vi växer och har mycket att göra så är trivseln väldigt hög (vi ligger faktiskt en rejäl bit över snittet på medarbetarindex!). Vi satsar mycket på vårt medarbetarkoncept The Red Ride och strävar hela tiden efter att vara en transparent och hållbar organisation på alla nivåer.

...och den lysande framtid är vår!

2018 kommer bli ett minst lika fantastiskt år som 2017. Vi fortsätter rekrytera, vi tar spännande affärer och driver utvecklingen framåt hela tiden. Moving forward, helt enkelt. Tillsammans!

God jul och gott nytt år!

 

Stefan 

(Ta gärna kontakt med mig om du har några frågor, vill bolla idéer eller vill ta en kopp kaffe :-))


Kommentarer