Moving

ideas

Forward

Forskning och innovation på Pdb

Vi sätter idéer i rörelse genom korsbefruktning mellan forskning, teknikutveckling och konkreta affärer.

Att delta i forskningsprojekt och uppmuntra till innovation internt är viktigt för oss. Det håller oss på tårna kompetensmässigt och säkerställer ännu bättre leveranser till våra kunder. Ett kreativt förhållningssätt till utveckling gör det också roligare att jobba på Pdb.

Pdb och Jönköping University i forskningsprojekt kring Machine Learning

Hur kan algoritmer förbättra beslut? Den frågan ska en forskargrupp från Jönköping University och experter på dataanalys från Pdb besvara.

Det innovativa forskningsprojektet ska pågår i tre år. Projektet har som mål ut Machine Learning i nya användningsområden för näringslivet.

VAD ÄR ML?

Machine Learning

Machine learning är ett forskningsområde inom AI (artificiell intelligens) som gör det möjligt för företag att enkelt dra slutsatser från stora mängden kunddata och snabbt anpassa erbjudanden till nyfunnen information.

LÄS MER I VÅR BLOGG

Allt du behöver veta om forskningsprojektet kring Machine Learning

I vår blogg skriver vi regelbundet om Machine Learning, AI och om hur forskningsprojektet med Jönköping University framskrider. Du hittar alla inlägg på ämnet här:

Läs mer

Moving

ideas

Forward

Innovation på Pdb

Pdb:s medarbetare, våra "bytes of Pdb", sitter på enorm kunskap och kreativitet. Vi uppmuntrar innovation och ser vilket värde det också ger våra kunder. Vi kallar det moving ideas forward.

 

Kontakt

För mer information om Machine Learning

Peter Skånhagen

Affärsområdeschef BI

0706 442974

peter.skanhagen@pdb.se

Kontakt

För pressinformation om forskning

Beata Stigmarker

Press- och marknadsansvarig

0721 574789

beata.stigmarker@pdb.se