Konsulter som älskar affärssystem! (Jkpg)

När Orango köpte Pdb i höstas blev inte bara livet roligare eftersom vi då blev totalt 230 familjemedlemmar. Nej, vi blev dessutom en urstark spelare på marknaden eftersom vi tillsammans kan leverera på hela Microsofts affärsplattform, d.v.s. Dynamics 365. Vi söker dig som vill vara med i den oerhört spännande resan att nu etablera vår affärssystemsdel i Jönköping, antingen som applikationskonsult, systemutvecklare, arkitekt eller projektledare.

 

Jag vill inte skryta, men när Microsoft blåste oss på AX 7 – vars frånvaro under lång tid fick alla våra säljare att uppgivet samlas vid kaffeautomaten med tom blick och öppna alla samtal med "Jodåsåatteee...och bilen går bra?" – för att istället lansera D365 for Finance & Operations som en del av hela D365-plattformen var vi faktiskt först på bollen i Sverige. Eller, ja, en av de absolut första i alla fall. Vi klarade av det för att vi är både små och stora samtidigt. Stora nog för att ha förmånen att investera tid och pengar i det. Små nog för att lika snabbt som en oljad panter kunna anpassa oss efter den helt nya värld som hela plattformsstragin som D365 faktiskt innebar. Men hur galet det än låter är allt detta inte enkom positivt för oss på Orango. Vi tar helt enkelt för många affärer, och vi tackar till och med nej till nya affärer just nu, och det är faktiskt på grund av dig. För att du inte börjat hos oss. Än.

Jag skulle vilja att du blir en del av vår familj; att komma in i värmen och hjälpa oss att ta över världen. I vår bransch är livet i och för sig – som du vet – inte alltid så lätt. Kunderna behöver ofta mycket mer hjälp än de själva fattar. "Hehe, jodå, vi har FULL koll på att våra projektmedlemmar behöver lägga 30% av sin tid i implementationsprojektet". "Faktum är att just grunddata nog är en av våra ABSOLUT största styrkor!". "Testprotokoll säger du...Hm...nja, vi tycker att det är MYCKET effektivare att testa i drift, så att säga". Jo men tjena...Men då ska du veta att du kommer att få en affärsområdeschef som heter Johan som är en rockstjärna när det gäller affärsmässighet, och som har den där unika egenskapen att i en kundsituation kunna vara pitbull, strateg, diplomat och pragmatiker samtidigt. I honom får du en ledare som inte bara har järnkoll på strategier och mål (och numera dessutom inte bara fotbollsmål), utan som dessutom verkligen ser – och är mån om – sina medarbetare och som aldrig, aldrig ger sig förrän allt är perfekt. 

Och du, en annan sak. Hos oss är vi jäkligt bra på att ha riktigt roligt tillsammans, att vara innovativa, att fira våra framgångar och att visa tacksamhet för varandra. Med "tacksamhet" menar jag för övrigt inte det faktum att du varje månad får lön, och att du får fri tillgång till Orango-loggade pennor. Nej, det jag menar är att vi genuint uppskattar varandra för den hjälp vi ger varandra, för att vi stöttar varandra och att vi alla gör det lilla extra för att vi ska nå vårt mål: att hjälpa våra kunder att blomstra. För oss är "medarbetarengagemang" inte bara något som skrevs på en sliten PostIt-lapp på en konferens för sju år sedan, utan något vi verkligen prioriterar. Faktum är att det är ett av våra 4 strategiska mål för hela Orango.  Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vilket gör oss till antitesen till övertid och prestationsbaserade löner. Vi har inga kontorstider och vi tror på att alla är vuxna människor och det gör att vi slipper en massa idiotiska regler och pekpinnar. Vuxna människor är smarta. Och när de mot förmodan inte är det, så lär de av sina misstag (OBS: gäller även chefer...). Och en sak till. Vi har egentligen bara ett enda problem, och det är att du inte börjat arbeta hos oss än. Och det vill jag ändra på nu. För att vara effektiva så struntar vi i CV, personligt brev och annan formalia och gör det enkelt istället. Bara maila mig (hr@orango.se) eller dra iväg ett PM på LinkedIn så tar vi ett möte och ser om vi passar för varandra.

 

/Kristian

HR-chef på Orango

Vill du vara en del av vårt nya affärssystemsgäng i Jönköping? Hör av dig till mig!

Kristian Randel

HR-chef Orango

Kristian

0768-525417