Robert Nordström, senior systemutvecklare i eSolutions-teamet

Robert Nordström har jobbat som senior systemutvecklare på Pdb sedan 2013. Här har han en varierad och rolig roll. Han har bland annat jobbat med Scandbios digitala transformation.

Robert Nordström, vem är du?

Jag är senior systemutvecklare på Pdb sedan 3,5 år tillbaka. Jag kallar mig ”allt-i-allo”. Jag jobbar med projektledning, handledning, utveckling, implementation, pre-sale... Jag har många ”hattar” och just den variationen har jag strävat efter i mitt yrkesliv. Jag tror att det är svårt att hitta ett så varierat jobb!

Du jobbar ju framförallt med backend och en frontend-utvecklare kommer jobba en hel del med samma projekt som du, vad kan hen förvänta sig?

Frontend kommer vara med i kravställningen och jobba väldigt tätt med kunden och slutanvändare. Kundernas förväntningar på snyggt och användarvänligt gränssnitt ökar hela tiden och det är viktigt att förstå användarnas behov trots att de inte alltid vet själva vad de behöver. Man får vara delaktig i hela kedjan och har stor möjlighet att påverka vilket är roligt. Man får också jobba med de senaste teknikerna och ha koll på marknad och omvärld.

Hur är det att jobba i eSolutions-teamet och på Pdb?

Det är ett nyfiket team, vi driver framåt tillsammans och är intresserade av vad som händer runt om oss. Vi har stort ansvar men också stor frihet. Vår teamchef Håkan Strandh älskar sitt jobb och är oerhört bra på att få alla att trivas – det är hans livsuppgift. Pdb är ett roligt företag att jobba på, modernt och mjukt på samma gång. Det är det bästa av två världar. Både start up-känsla och med lång erfarenhet.

 

Vi söker frontend-utvecklare och webbutvecklare/.Net-arkitekt

Läs om Scandbios digitala transformation här!