NYHETER

Pdb anställer affärsutvecklare inom digitalisering till Växjö-kontoret

Nu är Pdb:s nya kontor i Växjö igång och bland de första på plats är affärsutvecklaren Mathias Gyllensvärd. ”Jag ska hjälpa våra kunder på deras digitaliseringsresa med lösningar som bygger på framtidens teknik” säger Mathias.

 

Läs mer
NYHETER
Aug 07, 2018

Nytt integrationsuppdrag på DHL Freight

DHL Freight är sedan länge kund till Pdb. Nu får Pdb:s integrationsteam ett nytt uppdrag på det ledande fraktbolaget.

Läs mer
NYHETER
Jun 25, 2018

Pdb supporterar Scandbios integrationsplattform

Scandbio, Sveriges största bolag inom träbränslen, tecknar supportavtal för sin integrationsplattform med Pdb.

Läs mer
NYHETER
Jun 14, 2018

Pdb öppnar kontor i Växjö

Pdb öppnar kontor i Växjö. IT-bolaget vill nå både kunder och kompetenser i den starka tillväxtregionen Kronobergs län. ”Vi vill skapa bra affärer tillsammans med våra kunder och bra karriärsmöjligheter för våra medarbetare” säger VD Stefan Selvander.

Läs mer
NYHETER
May 29, 2018

Pdb bygger integrationslösning för Addbrand

Pdb välkomnar tryckerikoncernen Addbrand (tidigare Kuvertteamet) som ny kund. Pdb bygger en orderintegration i Logic Apps i Azure mot Addbrands större kunder.

Läs mer
NYHETER
May 25, 2018

Pdb:s integritetspolicy

Idag träder den nya dataskyddsförordningen, GDPR, i kraft. Vi har uppdaterat vår integritetspolicy utifrån de krav som ställs i den nya förordningen. 

Läs mer
NYHETER
May 21, 2018

Antalis tecknar supportavtal

Antalis, Europas största leverantör av pappersvaror, tecknar supportavtal för integrationsplattformen BizTalk Server med Pdb för den skandinaviska regionen.

Läs mer
NYHETER
May 14, 2018

Power BI på Infobric

Pdb:s skräddarsydda Power BI-lösning är verktyget som gett Infobric ett smidigt system för uppföljning och rapportering samt ett affärskritisk styrmedel för hela verksamheten.

Läs mer
NYHETER
May 09, 2018

E-handel B2B och B2C i samklang hos Scandbio

Scandbio är Sveriges största bolag inom trädbränslen som både producerar och säljer bland annat pellets. Pdb fick uppdraget att bygga en e-handel med B2B och B2C i samma plattform som även skulle vitalisera återförsäljarnas affärer. 

 

Läs mer
NYHETER
May 04, 2018

Kontroll på Diabs produkter med MDM

Diab och Pdb har genomfört ett grundligt Masterdata Management-projekt för att säkerställa att artikelinformationen i det globala systemet för order- och prognoshantering håller önskad kvalitet.

Läs mer
Visa tidigare nyheter