May 16, 2017

Inwido ny integrationskund till Pdb

Inwido, marknadsledande leverantör av fönster och dörrar, är ny integrationskund till Pdb. Pdb ska konsolidera integrationsflöden inom koncernen, skapa integrationer till deras nya transportsystem samt integrerar företagskunders order- och fakturaflöden.

Pdb kommer även leverera ett strategiuppdrag, PdbConnect, för att belysa integrationsfrågorna i arbetet med uppgradering av företagets ERP-system. PdbConnect kommer resultera i ett nuläge, målbild samt handlingsplan med aktiviteter.

 

Inwido är Europas största leverantör av fönster och en av de ledande dörrleverantörerna. Företaget har verksamhet i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Estland, Irland, Litauen, Polen, Storbritannien och Österrike samt exporterar till ett stort antal länder. Koncernen marknadsför ett 20-tal starka, lokala varumärken som bland annat Elitfönster, SnickarPer, Hajom, Hemmafönster, Outline, Tiivi, Pihla, Diplomat och Sokolka. Inwido har ca 4 000 anställda och omsatte under 2016 cirka 5,7 miljarder kronor. Huvudkontoret är placerat i Malmö. För mer information se www.inwido.com

 

Läs mer om PdbConnect 

Läs mer om hur du kan lyckas med integration