Jun 07, 2017

Johanna Kaloczy, välkommen till Pdb:s BI-team!

Johanna Kaloczy är ny som utvecklare i BI-teamet på Pdb. ”Det är roligt med ett stort BI-team med lång erfarenhet och kul med nya projekt att ta tag i” säger Johanna om sin nya tjänst.

Johanna kommer från Nyköping men flyttade till Jönköping för högskolestudierna. De senaste åren har hon jobbat med beslutsstöd på Evry. 

”Många av mina kunder har varit inom Hälso- och sjukvård men jag har också jobbat med uppföljning av finansiell information. I min roll ingår också att stämma av med kund och driva arbetet framåt” berättar Johanna.

Ett av många intressanta projekt Johanna arbetat med är ett beslutsstödssystem för Västra Götalandsregionen. Projektet syftar bland annat till uppföljning kring vårdval och faktureringsunderlag. Användarna interagerar via en webbportal och  lösningen föder andra system inom regionen med data.

”Eftersom jag arbetat så länge med projektet har det varit spännande att ta del av den tekniska förändring som genomförts på systemet under åren. Det är ett komplex system som innehåller många olika komponenter och sammanfogar data från många olika sjukhussystem” förklarar Johanna.

Johanna gillar fotboll och spelar i år i Korpen. Samtidigt genomför hon en svensk halvklassiker.

”Jag har kanske lite för många intressen just nu... Familj, hus och jobb tar ju den mesta tiden men att träna, sy, baka och umgås med vänner gillar jag också!”

 

  • Namn: Johanna Kaloczy
  • Ålder: 38
  • Familj: Gift med Erik och barnen Max 6 år och Eliza 3 år i sommar.
  • Aktuell: Som ny utvecklare i BI-teamet på Pdb
  • Bor: Bankeryd
  • Fritid: Familj, hus, jobb, träning, bakning, sy, umgås med vänner... Och Korpfotboll och halvklassikern då!