Ny projektledare på Pdb, Fredrik Samefors
Jul 18, 2017

Ny projektledare på Pdb, Fredrik Samefors

Fredrik Samefors är ny projektledare på Pdb. Han har tidigare jobbat på Evry och på Jordbruksverkets IT-avdelning som Scrum Master och projektledare. Nu ser han fram emot att bidra och påverka Pdb:s resa framåt.

"Jag gillar att Pdb är ett lite mindre företag med sunda värderingar. Jag känner att jag har möjlighet att påverka och bidra på ett tydligt sätt. Pdb har verkligen något bra på gång!"

Just samarbetet med kund och att hjälpa till att förenkla deras vardag med IT har varit en röd tråd genom Fredriks karriär.

"Jag har bland annat varit projektledare för ett utmanande projekt där vi byggde en integration mellan kundens PLM-system och deras affärssystem. Kunden var verkligen beredd att satsa på projektet och samarbetet flöt på perfekt. Det gjorde projektet både enklare och roligare, och gav kunden riktigt bra resultat."

Namn: Fredrik Samefors

Ålder: 37

Familj: Fru och två barn

Aktuell: Som ny projektledare i Team Consulting på Pdb

Bor: I Jönköping

Fritid: Tränar, gärna löpning, styrketräning och pass på Friskis. Gillar musik och matlagning. Och allt som rör familjen förstås!

Ser fram emot: "Semesterns nostalgitripp: Guns 'N Roses-konserten i Stockholm! Sen ser jag fram emot att komma tillbaka till jobbet, träffa kunder och hjälpa dem med deras utmaningar."