Pdb anställer affärsutvecklare inom digitalisering till Växjö-kontoret
Sep 14, 2018

Pdb anställer affärsutvecklare inom digitalisering till Växjö-kontoret

Nu är Pdb:s nya kontor i Växjö igång och bland de första på plats är affärsutvecklaren Mathias Gyllensvärd. ”Jag ska hjälpa våra kunder på deras digitaliseringsresa med lösningar som bygger på framtidens teknik” säger Mathias.

Nyetableringen är en del av Pdb:s expansionsplaner. Pdb är experter på digitalisering och starka inom integration, webblösningar, applikationsutveckling och beslutsstöd. Just beslutsstöd (BI) får extra fokus på Växjökontoret.

”Det ökade behovet av Business Intelligence-lösningar beror på den höga digitaliseringstakten” säger Mattias Gröndahl, affärsutvecklare inom BI och kontorschef på Växjö-kontoret. ”Vi har ett väletablerat team med expertkompetens inom detta område och kan serva kunder i området bättre med en fysisk närvaro i regionen.”

Rekrytering till kontoret pågår och bland de första på plats är Mathias Gyllensvärd, affärsutvecklare med fokus på digitalisering.

”Växjö-regionen är i tydlig utveckling och behovet av beslutsstödjande verktyg växer” säger Mathias Gyllensvärd. ”På en global marknad krävs bättre och snabbare beslutsunderlag som är faktabaserade. Våra lösningar bygger på AI och Machine Learning och ligger i digitaliseringens framkant”.

Pdb:s kontor i Växjö finns på Videum Science Park och är det tredje kontoret i Pdb:s koncern. Huvudkontoret i Jönköping och kontoret i Stockholm har idag totalt 80 anställda och växer hela tiden.

”Vi siktar på att bygga upp ett stort och kompetent kontor här i Växjö” säger Mathias Gyllensvärd. ”På Pdb finns stort engagemang och en möjlighet att jobba nära kundernas verksamheter och skapa effektiva lösningar inom digitalisering. Jag ser fram emot att hjälpa kunderna på deras digitaliseringsresa med hjälp av våra verktyg som ökar deras konkurrenskraft och intjäningsförmåga.”