Pdb går samman med Orango
Nov 09, 2018

Pdb går samman med Orango

Det är med stor glädje vi meddelar att Pdb nu tas upp i Orangofamiljen. Tillsammans blir vi cirka 230 medarbetare fördelade på sju orter och med en gemensam kompetens som täcker större delen av Microsoft Dynamics 365-plattformen.

Orangos fokus är affärssystemsdelen i D365-plattformen och man har tidigare tagit hjälp av samarbetspartners för att leverera övriga delar. Tillsammans med Pdb breddas nu erbjudandet med bland annat Business Intelligence, integration, webb- och custom solutions.

Starkt helhetserbjudande

"Vi är väldigt glada över samgåendet med Orango som gör att vi blir vi en mer komplett leverantör med ett helhetserbjudande som blir oerhört starkt och som många av våra kunder efterfrågar. Det ger även våra medarbetare en möjlighet att få jobba med en annan typ av projekt med utvecklingsmöjligheter på ett sätt som vi inte kan erbjuda i ett litet bolag" säger Stefan Selvander VD på Pdb.

Större affärsnytta för våra kunder och en utvecklande arbetsplats för våra medarbetare

Orangos VD Ronny Roos fortsätter:

"Tillsammans med Pdb har vi nu kompetens som täcker upp större delen av Dynamics 365-plattformen, vilket gör våra branschlösningar ännu starkare. Detta ger oss möjlighet att kunna leverera bredare lösningar och skapa större affärsnytta för våra kunder och en dynamisk och utvecklande arbetsplats för våra 230 medarbetare".

Orango topp 5 i Radars granskning

Orango skapar framgång för sina kunder genom branschledande affärsystemlösningar byggda på djup verksamhetsförståelse. Innan samgåendet var de 150 medarbetare fördelade på 5 orter. De har 280 kunder och omsätter ungefär 200 miljoner kronor. De senaste fem åren har de alltid hamnat i topp 5 i Radars granskning av IT-leverantörer.

 

 

Läs mer om Orango här!

 

Läs hela pressreleasen här!