Pdb och Husqvarna Group etablerar kompetenscenter
May 05, 2017

Pdb och Husqvarna Group etablerar kompetenscenter

 

Pdb och Husqvarna Group utökar sitt samarbete med att etablera ett kompetenscenter ”Rex Competence Center” (RCC) för att säkerställa kompetensförsörjningen till det affärskritiska, globala affärssystemet REX.

Pdb och Husqvarna Group har arbetat tillsammans med verksamhetskunskap och teknisk kompetens under många år, bla runt affärssystemet REX som är en central komponent i flera av Husqvarna Groups divisioner och geografier. Genom programmet  ”Rex Competence Center” (RCC) kommer företagen kunna säkra kompetensförsörjningen under kommande år. 

RCC-programmet kommer bemanna ett antal olika nyckelroller relaterade till utveckling och förvaltning av affärssystem. Programmet innehåller också strategier, utvecklingsplaner och utbildning för att säkra kompetensförsörjningen framåt. Detta innebär intressanta och utmanande jobbmöjligheter både för Pdb:s anställda och framtida medarbetare.

 

Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av produkter och tjänster för skogs-, park, och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och åkgräsklippare. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Nettoomsättningen 2016 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare 40 länder.

 

Pressrelease finns här

 

Skulle du vilja bli en del av RCC-teamet? Läs mer om våra lediga tjänster här!