CASE
Business Intelligence

Så tjänar Fagerhult pengar på inköp

Fagerhult använder sig av Pdb Business Analysis för inköp. Det är ett system som bygger på Pdb:s mångåriga erfarenhet av inköp och samarbete med kunder, vilket borgar för att rätt information kommer fram. 

Läs mer
CASE
Business Intelligence | Power BI

Den bästa lösningen för Svenska Hem

”Lösningen passar oss som handen i handsken. Den har varit igång mindre än ett år men vi kan redan räkna in investeringen tack vare ökad försäljning”. Detta säger Magnus Sjöström, IT-chef på Svenska Hem, om den Power BI-lösning Pdb har levererat.

Läs mer
CASE
Business Intelligence

Pdb Planner en framgångsfaktor för Elgiganten

Elgiganten Logistik AB:s samarbete med Pdb startade för flera år sedan. Deras IT-organisation hade länge jobbat på en lösning för att följa upp arbetsmängd och produktivitet. Pdb:s helhetsförslag var dock precis vad organisationen behövde. 

Läs mer
CASE
eSolutions | Applikationsutveckling

Ökade intäkter med serviceapp

En av våra kunder hade behov av förenklad registrering och dokumentation för installationer och service av utrustning i byggprojekt. Innan administrerades allt manuellt och det var svårt att överblicka behoven och fördela uppdrag.

Läs mer
CASE
Consulting

Ett partnerskap med kontinuitet

DHL har anlitat Pdb för olika typer av webblösningar sedan slutet av 90-talet.
– Snabbhet och flexibilitet är två anledningar till det långa partnerskapet. Men det viktigaste är den personliga relationen, säger Björn Hedenborn, Manager Customer Integration DHL.

Läs mer
CASE
Integrations

Effektivt informationsutbyte för Dekra

Dekra är ett av världens fem ledande provnings- och certifieringsföretag. Pdb har tagit fram integrationslösningen för det nya besiktningssystemet inom Dekra.

Läs mer
CASE
Business Intelligence

Snabbare och bättre information på LRF Konsult

LRF Konsult ger Pdb högsta betyg: ”Vi sparar tid och kan erbjuda effektiv rådgivning till våra kunder tack vare vår satsning på ett analyssystem för kundbokslut”

Läs mer
CASE
Business Intelligence

Babybjörn planerar enklare med applikationen Huvudplanering

Babybjörns externa produktion och lagerförsörjning hade behov av ett verktyg för att sammanställa planeringsinformation på ett överskådligt sätt.  

Läs mer
CASE
Business Intelligence | Pdb Business Analysis

Pdb:s moduler räddade Scandbios data

Det var för tre år sedan som Scandbio bestämde sig för att byta affärssystem. Samtidigt fanns ett behov av ett flexibelt system för affärsanalys. Men vad skulle hända med all historisk data vid bytet?

Läs mer
Visa fler case