CASE
Business Intelligence

Så tjänar Fagerhult pengar på inköp

Fagerhult använder sig av Pdb Business Analysis för inköp. Det är ett system som bygger på Pdb:s mångåriga erfarenhet av inköp och samarbete med kunder, vilket borgar för att rätt information kommer fram. 

Läs mer
CASE
Business Intelligence | Power BI

Den bästa lösningen för Svenska Hem

”Lösningen passar oss som handen i handsken. Den har varit igång mindre än ett år men vi kan redan räkna in investeringen tack vare ökad försäljning”. Detta säger Magnus Sjöström, IT-chef på Svenska Hem, om den Power BI-lösning Pdb har levererat.

Läs mer
CASE
Business Intelligence

Pdb Planner en framgångsfaktor för Elgiganten

Elgiganten Logistik AB:s samarbete med Pdb startade för flera år sedan. Deras IT-organisation hade länge jobbat på en lösning för att följa upp arbetsmängd och produktivitet. Pdb:s helhetsförslag var dock precis vad organisationen behövde. 

Läs mer
CASE
Business Intelligence

Snabbare och bättre information på LRF Konsult

LRF Konsult ger Pdb högsta betyg: ”Vi sparar tid och kan erbjuda effektiv rådgivning till våra kunder tack vare vår satsning på ett analyssystem för kundbokslut”

Läs mer
CASE
Business Intelligence

Babybjörn planerar enklare med applikationen Huvudplanering

Babybjörns externa produktion och lagerförsörjning hade behov av ett verktyg för att sammanställa planeringsinformation på ett överskådligt sätt.  

Läs mer
CASE
Business Intelligence | Pdb Business Analysis

Pdb:s moduler räddade Scandbios data

Det var för tre år sedan som Scandbio bestämde sig för att byta affärssystem. Samtidigt fanns ett behov av ett flexibelt system för affärsanalys. Men vad skulle hända med all historisk data vid bytet?

Läs mer
CASE
Machine Learning | Business Intelligence

Machine Learning för jämförelseanalys

LRF Konsult vill göra det enklare för sina 75.000 kunder att driva företag och säger själva ”det är i vår rådgivning som vi gör verklig skillnad”. För att öka kvaliteten och effektiviteten i rådgivningen ytterligare har Pdb tagit fram en Machine Learning-lösning för jämförelseanalys.

Läs mer
CASE
Business Intelligence | Power BI

Verksamhetsstyrning med Power BI för snabbväxande Infobric

När Infobric växte kraftigt uppstod helt nya behov av överblick över verksamheten och automatisering av manuella rutiner. Pdb:s skräddarsydda Power BI-lösning är verktyget som gett Infobric ett smidigt system för uppföljning och rapportering samt ett affärskritisk styrmedel för hela verksamheten.

Läs mer
CASE
Business Intelligence | MDM

Kontroll på Diabs produkter med MDM

När Diabs globala order- och prognoshantering skulle samordnas i ett system insåg man att artikelinformationen inte höll önskad kvalitet. Tillsammans med Pdb genomförde Diab ett grundligt Masterdata Management-projekt (MDM). 

Läs mer
Visa fler case