Better

business 

Intelligence

Pdb är en helhetsleverantör inom Business Intelligence

Business Intelligence-lösningar samlar in, analyserar, rapporterar och visualiserar information för att organisationer bättre ska förstå sin verksamhet.

Pdb jobbar med både skräddarsydda och paketerade beslutsstödslösningar utifrån beprövade koncept. Vi jobbar också med Machine Learning för att skapa den nya generationens lösningar.

BI skapar tydligt värde

Genom att utnyttja organisationens informationskällor maximalt kan verksamheten optimeras. Rätt lösning för att samla in, analysera och visualisera verksamhetens data leder till nya insikter och möjliggör klokare beslut. Det ger tydliga och mätbara effekter på affären. 

Microsoft Gold Partner Data Analytics

Pdb är Microsoft Gold Partner inom Data Analytics. Det innebär att vi har den högsta ackrediteringen inom Microsoft. Det är en kvalitetsstämpel på våra tjänster och en garanti för nära samarbete med marknadens största leverantör av BI-lösningar. 

JÖNKÖPING UNIVERSITY

Forskning inom Machine Learning

Hur kan algoritmer förbättra beslut? Den frågan ska ett forskningssamarbete mellan JU och Pdb svara på. Machine Learning är ett forskningsområde inom AI (artificiell intelligens).

Läs mer
CASE MACHINE LEARNING

Effektivare rådgivning för LRF Konsult

Pdb har tillsammans med forskare från Jönköping University tagit fram en prototyp för maskinell framtagning av jämförelseanalyser till Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag.

Läs mer
BABYBJÖRN

Planering för global marknad

Babybjörn tillverkar bärselar och andra produkter för de allra minsta. En global marknad ska försörjas med produkter från företagets lager. Pdb utvecklade applikationen Huvudplanering.

Läs mer
ELGIGANTEN LOGISTIK AB

Effektivare budgetarbete

Elgiganten Logistik AB har sedan 2015 genomfört sitt budgetarbete i planeringsverktyget Pdb Planner. Verktyget är en av modulerna i affärsanalyskonceptet Pdb Business Analysis.

Läs mer

Erbjudanden

Vi jobbar med både skräddarsydda och paketerade beslutsstödslösningar. Här kan du läsa mer om våra paketeringar:

 • Pdb Rostering

  Rostering är allokering av arbetsresurser och med hjälp av vår Machine Learning-lösning är det enklare och effektivare än någonsin

 • POC Machine Learning

  Machine Learning ingår i Artificiell Intelligens och är en metod för dataanalys med stor affärsnytta för de flesta verksamheter.

 • Pdb Business Analysis

  Paketerad affärsanalys för verksamhetens huvudområden som ger en snabbstart vid implementation.

 • Pdb Planner

  Med vårt verktyg för planering och rapportering får du en gemensam verksamhetsplan med olika perspektiv.

 • Pdb Marketing Analysis

  Följ upp och analysera er kommunikation med information från era digitala kanaler på en gemensam plats.

 • Power BI-workshop

  En workshop kring Power BI för er som vill lära er mer om hur ni kan växa som företag genom bättre koll på verksamheten.

 • Pdb Data Control

  Master Data Management är en framgångsfaktor i alla organisationer med stora mängder data samt en viktig möjliggörare för vidare BI-projekt.

Better

business

Intelligence

Vi sätter verksamheter i rörelse med beslutsstöd som ger nya insikter, effektivitetsvinster och bättre affärer.

Jag vill bli kontaktad!

Läs Pdb:s integritetspolicy

Prata BI med Peter!

Peter Skånhagen

Affärsområdesansvarig BI

0706 442974

Peter