Playbook för e-handel B2B

Vi på Pdb=Orango kan genom vår breda kompetens hjälpa dig hela vägen från produktionsledet till att varan landar hos dina kunders hand. Vi hjälper dig driva från produktion, genom transaktion till relation. 

Det handlar om att skapa kundupplevelser som håller i längden, för oavsett tillvägagångsätt så handlar människor av människor.

Vi är en erfaren partner för e-handel B2B

Oavsett önskad nivå av B2B-ehandel  så är vi din partner genom hela resan med målet att din digitala affär ska öka hela den totala omsättningen för din verksamhet. Söker du en erfaren partner som kan hjälpa dig med att skapa en hållbar affärsmodell av hela den digitala affären så har du hittat rätt. 

 

Vår playbook för onlineförsäljning

Vi tror på att använda bestpractice och en plattform som har de grundläggande funktionerna med från början. Det sparar både pengar och tid vilket gör att ni kan fokusera på det som är värdefullt för ert varumärke, såsom sortiment, produkter och framförallt presentationen av dem online. Upplevelsen är allt! UX (user experience) och CX (customer experience) blir central del i hela kedjan för din B2B online försäljning, för alla vill vi ha en skön digital upplevelse med minimala hinder.

Vi lägger därför upp våra e-handelsprojekt enligt en agil trestegsraket:

  1. Strategy
  2. Develop
  3. Launch

Vill du fördjupa dig i vår metod och höra mer om våra erfarenheter? Kontakta oss!

Namn
Telefonnummer *
E-post *
Jag samtycker till att mina uppgifter lagras enligt Pdb:s integritetspolicy. *

Läs Pdb:s integritetspolicy

 

Kontakta Christoffer direkt!

Christoffer Williamson

Affärsutvecklare e-handel & webb

0768-546972

Christoffer