ServiceBus360 övervakar integrationer i Azure

ServiceBus360 är ett verktyg för att administrera och övervaka integrationer i Microsoft Azure. Det är en produkt för att hantera och hålla koll på dina integrationslösningar i molnet.

Microsoft Azure Services

Microsoft har samlat sina verktyg och tekniker på en plats - i molnet. Du bygger dina integrationer med tjänster i Azure som t ex Logic Apps, Azure Service Bus, Functions och API Management. Komplexa lösningar kan nu administreras i molnet men precis som med on premise-lösningar finns ett övervakningsbehov för att hålla koll på en daglig basis.

Övervaka dina integrationer

Du behöver övervaka dina integrationer för att få reda på när något gått fel eller stannat. För att underlätta detta behöver du ett verktyg som kan hålla koll på hela din lösning som består av olika tjänster i Azure som t ex Service Bus, Logic Apps, Event Hubs. ServiceBus360 hjälper dig att få kontroll över dina integrationer i Azure och kan övervaka dem som en sammanhållen enhet.

Vi är experter på ServiceBus360

Om du bygger dina integrationer med Microsoft Azure Services, behöver du ServiceBus360 för att övervaka och hantera dem. ServiceBus360 kommer att få ytterligare nya funktioner i takt med att Microsoft utvecklar Azure plattformen. Om du kombinerar moln- och on premise-lösning i en hybrid integrationslösning kan den nya produkten Atomic Scope vara vägen att gå.

Vi hjälper dig att reda ut dina behov och hitta den bästa lösningen för just dina integrationer.

Website: Läs mer om ServiceBus360

Om företaget BizTalk360

BizTalk360 är ett oberoende mjukvaruföretag som grundades 2009. Produkterna BizTalk360 och ServiceBus360 syftar till att lösa de utmaningar som företag har när det gäller övervakning och administration av integrationslösningar byggda på BizTalk Server och Microsoft Azure Services i sin dagliga verksamhet. Plattformarna erbjuder förmågor som drift, övervakning och analys för Microsoft BizTalk Server och Azure Services.

Vill du veta mer om ServiceBus360? Kontakta:

Joakim Wadskog

Integrationsstrateg

0723 515001

joakim.wadskog@pdb.se