Stronger

through

Parthnerships

Partners och plattformar

Genom att jobba med marknadsledande bolag och på etablerade plattformar kan vi erbjuda våra kunder den bästa lösningen för just deras behov.

 • Litium

  Litium skapar enklare och smartare e-handel med sin molnbaserade e-handelsplattform. Pdb är Solution Partner till Litium.

 • Umbraco

  Umbraco är en open source-lösning för CMS. Vi har byggt flera webbplatser på Umbraco som är ett flexibelt och lättadministrerat verktyg.

 • Microsoft

  Pdb är sedan många år en engagerad partner till Microsoft. Vi är Gold Partner Data Analytics och har Cloud Platform Competency status. 

 • Biztalk360

  Biztalk360 är ett mjukvaruföretag som erbjuder övervakning och administration av integrationer på Microsofts BizTalk Server. Vi har certifierade Product Specialists for BizTalk360.

 • Episerver

  Episerver är Sveriges ledande plattform för CMS, e-handel och digital marknadsföring. Pdb är Associate Partner och har ett dedikerat och erfaret epi-team.

 • IBM i

  Pdb har erfaren IBM i-kompetens som jobbar mot olika affärssystem och även mot skräddarsydda, unika system.

 • Sitecore

  Sitecore är en plattform för CMS, e-handel och kommunikation på .Net.

MOLNLÖSNING

Microsoft Azure

Microsoft Azure är en växande samling molntjänster som vi använder för att utveckla, implementera och förvalta IT-lösningar.

Läs mer

Moving

business

forward

Om Pdb

Vi sätter människor, idéer och organisationer i rörelse genom verksamhetsutvecklande IT- lösningar. Våra 70 högkvalificerade experter hjälper dig att göra framsteg med hjälp av smarta och beprövade IT-lösningar, samtidigt som vi driver dina affärer och din verksamhet framåt.

Vill du veta mer?

Stefan Selvander

VD

 

0729 819821

stefan.selvander@pdb.se

Vill du veta mer?

Johannes Gustafson

Försäljningschef

 

0766 320603

johannes.gustafson@pdb.se